De Duinkam is gelegen op vakantiepark Duinzicht, tussen Koudekerke en Dishoek. Door de ligging aan de zuidrand van het park heb je in de tuin volop zon én redelijk wat privacy - al wordt die pas optimaal als de pas geplante hagen wat hoger worden. Het perceel van bijna 200 vierkante meter is een van de grotere op het park.

Van oudsher is Duinzicht een camping, maar sinds de overname door de Belgische keten Parador in 2018 wordt het terrein helemaal opnieuw ingericht met chalets. Het is en blijft een rustig familiepark met een speeltuin en een restaurant. Het adres aan de Strandweg verklapt het al: aan het eind van de weg is het strand.

Onderweg kom je Hof aan Zee tegen, waar je overdag koffie en ijs (frozen yoghurt) kunt krijgen, maar waar je ook uitgebreid op niveau kunt dineren - het is een van de beste restaurants van Walcheren. Ook de afhaalpizza's en burgers zijn uitstekend. Loop je door naar het strand, dan kom je uit bij strandpaviljoen de Botanist aan Zee. Een fijne plek waar je heerlijk kunt eten. Ze hebben ook een afhaalloket voor snacks en pizza's. Zelf zijn we erg enthousiast over de frieten van de Botanist.

Meteen links van de strandafgang vind je onze strandcabine, t Hulletje. Het is een houten huisje van 2 bij 2 meter waar je je kunt omkleden en waar je je spullen kunt bewaren, zodat je niet steeds alles mee hoeft te slepen. In het hokje staan twee ligstoelen, twee klapstoelen, een windscherm, een parasol en er ligt strandspeelgoed. Verder heb je in het hokje alles om op comfortabele wijze een afhaalmaaltijd van de Botanist te kunnen nuttigen.

In Koudekerke is een Jumbo-supermarkt waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Maar met de auto ben je ook zo in Vlissingen of Middelburg, steden die alles te bieden hebben. Verder is Walcheren een walhalla voor fietsers. Vanuit De Duinkam fiets je zo het hele eiland over. Of neem je skates mee: veel fietspaden en landweggetjes hebben uitstekend asfalt! Hier lees je onze tips voor je vakantie op Walcheren.