De Duinkam is met een lengte van 11 meter en een breedte van 4 meter een van de grotere chalets op vakantiepark Duinzicht. Het huisje is in juni 2021 geplaatst en dus nog gloednieuw. Je merkt aan alles dat het een kwalitatief hoogwaardig chalet is, met stevige wanden, goede centrale verwarming en een mooie afwerking. De woonkamer is bovendien voorzien van airconditioning.

Er zijn zes volwaardige slaapplaatsen, maar eerlijk is eerlijk: met zes volwassenen wordt het wel krap. De masterbedroom heeft een dubbel bed van 160x200 cm. De volgende slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden, waarvan er één kan worden opgeklapt tegen de muur. Je kunt er dan bijvoorbeeld een babybed kwijt; we hebben op aanvraag een campingbedje en kinderstoel beschikbaar. De derde slaapkamer heeft een stapelbed. Elke slaapkamer heeft voldoende bergruimte en beschikt over een ventilator. 

Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Bedlinnen moet je zelf meenemen, net als handdoeken. Heb je daar geen zin in of ben je het vergeten, dan liggen er in het huisje vier reservesets (bedlinnen én handdoeken) die je tegen bijbetaling van 10 euro per persoon kunt gebruiken. Op elk bed ligt een matrasbeschermer, zodat de matrassen fris blijven.

De keuken is compleet ingericht, met een combimagnetron, airfryer, koelkast, vaatwasser en Nespresso-apparaat. En natuurlijk voldoende servies, pannen en schalen om onbekommerd te kunnen koken en tafelen. Er is een aparte voorraadkast waarin je je boodschappen kwijt kunt.

In de zonnige woonkamer staan een bank en een heerlijke fauteuil. De eethoek bestaat uit een comfortabel bankje, drie stoelen en een gezellige ovalen eettafel voor zes personen. De wifi via het glasvezelnet is razendsnel. Er staat een smart-tv, maar zonder abonnement. Je kunt dus alleen televisie kijken via diensten als NPO Start en RTL XL. Er staat een uitstekende bluetooth-luidspreker die je mag gebruiken (zolang je geen geluidsoverlast veroorzaakt) en in de kast liggen allerlei gezelschapsspellen.

In de vrijstaande berging staat een wasmachine die je gratis kunt gebruiken. Verder staat er een eenvoudige barbecue en voor de kinderen staan er twee spacescooters (steps die je in beweging brengt door op en neer te bewegen, geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar). 

In de tuin kun je kiezen waar je gaat zitten. Direct naast het chalet is een terras met een eettafel en zes stoelen; aansluitend daarop is er een terras met loungebanken waar je heerlijk kunt chillen - of dineren, want de tafel is hoog en groot genoeg. In het gras staat een picknicktafel (geplaatst nadat de foto's zijn gemaakt), op de plek waar de zon het langst schijnt. Voor de afwisseling kun je ook een kopje koffie drinken op het bistrosetje onder de luifel.

Bij het chalet is een parkeerplaats voor één auto; kom je met meer auto's of krijg je bezoek, dan moeten de overige auto's worden geparkeerd tegenover de ingang van Duinzicht aan de Strandweg.

Vakantiepark Duinzicht heeft een reglement waar alle gasten zich aan moeten houden. Gekke dingen staan er niet in. Belangrijk is dat het tussen 23 en 07 uur stil moet zijn op het park. Gasten die niet overnachten moeten dan weg zijn en er mag in die tijd ook niet met een auto over het terrein worden gereden.

Een hond is onder bepaalde voorwaarden welkom, in overleg. We willen de zekerheid hebben dat de hond niet op de meubels komt, geen schade aanricht en geen nare geur achterlaat. Wil je de hond zonder toezicht in het chalet kunnen achterlaten, neem dan een bench mee.

Huurovereenkomst en Voorwaarden De Duinkam
PDF – 516,2 KB 7 downloads
Mietvertrag De Duinkam
PDF – 450,9 KB 8 downloads