De Duinkam is te huur in het hoogseizoen; in het laagseizoen gebruiken we het huisje doorgaans zelf. Aankomst- en vertrekdag in overleg, bij voorkeur op vrijdag of zaterdag. Desgewenst kun je onze strandcabine erbij huren. 

In de kalender kun je zien wanneer De Duinkam beschikbaar is. We houden de kalender altijd up-to-date. Wil je boeken, vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 24 uur, vaak al veel sneller. 

In de maand juni komen er waarschijnlijk lastminute nog korte periodes beschikbaar, denk aan weekends of periodes van 4/5 dagen. Houd deze site en de kalender in de gaten om daarvan op de hoogte te blijven. Een bericht sturen mag natuurlijk ook!

Groen = beschikbaar

Geel = eigen gebruik (geen verhuur, maar vraag gerust naar de mogelijkheden)

Rood = bezet (verhuurd)

Tarieven 2023
Huur per week € 850 - € 1350 (afhankelijk van periode)
Eindschoonmaak € 50
Strandhokje per week (optioneel) € 90
Bedlinnen en handdoeken (optioneel) € 10 per persoon
Hond (zie voorwaarden) gratis
Borg € 250
Toeristenbelasting € 2 per persoon per nacht

Je boeking is definitief zodra 25% van de huur (inclusief toeristenbelasting, schoonmaakkosten en eventueel strandcabine) is aanbetaald. De resterende 75% en de borg moeten uiterlijk vier weken voor aanvang van het verblijf worden voldaan. Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van de huur.

Na de vakantie krijg je de borg terug, tenzij er schade of andere kosten in mindering moeten worden gebracht. De verhuur is niet met btw belast.

Een hond is onder voorwaarden welkom. Hij mag niet op de meubels komen en niet alleen in het chalet achtergelaten worden (tenzij hij in een bench zit). De hond moet op het park aangelijnd zijn en mag niet in andere tuinen komen.

Download hier de huurovereenkomst en voorwaarden van De Duinkam

Huurovereenkomst en Voorwaarden De Duinkam
PDF – 514,9 KB 21 downloads
Mietvertrag De Duinkam
PDF – 450,1 KB 19 downloads