De Duinkam is te huur in het hoogseizoen; in het laagseizoen gebruiken we het huisje doorgaans zelf. We verhuren alleen per week met aankomstdag vrijdag of zaterdag (in overleg). Desgewenst kun je onze strandcabine erbij huren. 

Inmiddels is de zomer van 2022 grotendeels volgeboekt. Er zijn nog een paar 'gaten' over, waarin ook afwijkende periodes mogelijk zijn. De prijzen worden na rato omgerekend.

In de kalender kun je zien wanneer De Duinkam nog beschikbaar is. We houden de kalender altijd up-to-date. Wil je boeken, vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 24 uur, vaak al veel sneller. Voordat je boeking definitief is, zoeken we altijd even telefonisch contact. Direct online reserveren kan dus niet, we willen graag van tevoren weten met wie we in zee gaan. 

Geel = eigen gebruik (geen verhuur, maar vraag gerust naar de mogelijkheden)

Groen = beschikbaar

Rood = bezet (verhuurd)

Tarieven 2022 Weekhuur Toeristen- belasting Schoonmaak Strandhokje (optioneel)
10 juni - 1 juli € 850 € 2 p.p.p.n. € 50 € 90
1 - 8 juli € 950 € 2 p.p.p.n. € 50 € 90
8 juli - 2 september € 1350 € 2 p.p.p.n. € 50 € 90
2 - 16 september € 850 € 2 p.p.p.n. € 50 € 90

We vragen een borg van 250 euro.

Je boeking is definitief zodra 25% van de huur (inclusief toeristenbelasting, schoonmaakkosten en eventueel strandcabine) is aanbetaald. De resterende 75% en de borg moeten uiterlijk vier weken voor aanvang van het verblijf worden voldaan.

Na de vakantie krijg je de borg terug, tenzij er schade of andere kosten in mindering moeten worden gebracht.

Een hond is onder voorwaarden welkom. Hij mag niet op de meubels komen en niet alleen in het chalet achtergelaten worden (tenzij hij in een bench zit). De hond moet op het park aangelijnd zijn en mag niet in andere tuinen komen.

Download hier de huurovereenkomst en voorwaarden van De Duinkam

Huurovereenkomst en Voorwaarden De Duinkam
PDF – 516,2 KB 7 downloads
Mietvertrag De Duinkam
PDF – 450,9 KB 7 downloads