De Duinkam is te huur van juni tot en met augustus; de rest van het jaar gebruiken we het huisje doorgaans zelf. Minimaal verblijf in de zomervakantie 6 nachten met aankomst en vertrek op vrijdag/zaterdag. In juni minimaal 3 nachten. Desgewenst kun je onze strandcabine erbij huren. Afwijkende wensen zijn altijd bespreekbaar.

In de kalender kun je zien wanneer De Duinkam beschikbaar is. We houden de kalender altijd up-to-date. Wil je boeken, vul dan het contactformulier in. We reageren binnen 24 uur, vaak al veel sneller. 

Groen = beschikbaar

Geel = eigen gebruik (geen verhuur, maar vraag gerust naar de mogelijkheden)

Rood = bezet (verhuurd)

Tarieven 2024
Huur inclusief vier gasten € 135 per nacht (juni en september) of € 193 per nacht (juli en augustus)
Toeslag gast 5 en 6 € 6 per persoon per nacht
Eindschoonmaak € 85 per verblijf
Strandhokje (optioneel) € 15 per dag
Bedlinnen en handdoeken (optioneel) € 10 per persoon
Hond (zie voorwaarden) € 10 per nacht
Borg € 250
Toeristenbelasting € 2,10 per persoon per nacht

Je boeking is definitief zodra 25% van de huur (inclusief bijkomende kosten) is aanbetaald. De resterende 75% en de borg moeten uiterlijk vier weken voor aanvang van het verblijf worden voldaan. Annuleren kan kosteloos tot drie maanden voor aanvang van de huur.

Na de vakantie krijg je de borg terug, tenzij er schade of andere kosten in mindering moeten worden gebracht. De verhuur is niet met btw belast.

Een hond is onder voorwaarden welkom. Hij mag niet op de meubels komen en niet alleen in het chalet achtergelaten worden (tenzij hij in een bench zit). De hond moet op het park aangelijnd zijn en mag niet in andere tuinen komen.

Download hier de huurovereenkomst en voorwaarden van De Duinkam

Huurovereenkomst en Voorwaarden De Duinkam
PDF – 514,9 KB 177 downloads
Mietvertrag De Duinkam
PDF – 450,1 KB 153 downloads