Alleen eerste week van juli nog beschikbaar

Gepubliceerd op 4 februari 2023 om 16:28

In de boekingskalender kun je het al zien: alleen de eerste week van juli (vanaf 30 juni) is De Duinkam nog beschikbaar. De boekingen gingen snel dit jaar, vooral dankzij Airbnb. Waarschijnlijk komen er nog korte periodes beschikbaar in juni, maar dat worden lastminutes. Ik kan de periodes pas vrijgeven als ik weet welke dagen in juni ik bij Omroep Zeeland werk. 

 

Dus als je komende zomer een volle week wilt genieten van De Duinkam, ben je aangewezen op de periode van 30 juni tot 8 juli. De basisprijs voor die week bedraagt 1050 euro, dus 150 euro per nacht. Daar komen de schoonmaakkosten, toeristenbelasting en eventueel de huur van het strandhokje nog bij. Er is in die week nog geen animatieteam op Duinzicht. Wel kunnen kinderen heerlijk spelen in het nieuwe spraypark.

 

Het strandhokje kost voor die week slechts 50 euro (normaal 90), maar dan wil ik het hokje ook een keer zelf kunnen gebruiken. Belangstelling? Stuur snel een berichtje!

Reactie plaatsen

Reacties

Joost Hermans
een jaar geleden

Is het mogelijk om dan met dolfijnen te zwemmen?

Christiaan Bonebakker
een jaar geleden

Nee helaas. Misschien in Nieuw-Zeeland. In het oude Zeeland heb je wel zeehonden, maar ook daar kun je niet mee zwemmen.