Nieuwe strandtrap, kom je in juni kijken?

Gepubliceerd op 21 maart 2024 om 12:24

Daar issie dan: de nieuwe trap op 'onze' strandopgang. Hij is erg mooi geworden, vind ik. De treden zijn iets korter dan vroeger, waardoor de trap wat natuurlijker loopt. Hij is ook iets hoger geworden en steekt iets boven het duin uit. Dat is om te voorkomen dat er te veel zand op blijft liggen, heb ik me laten uitleggen. Alles bij elkaar dus wel iets meer treden lopen, maar je kunt onderweg wel uitrusten op het plateau met bankje.

Via deze trap je bij het fijne restaurant De Botanist aan Zee en natuurlijk bij strandhokje 't Hulletje, dat volgende maand weer op het strand wordt gezet. Ik weet nog altijd niet of er een nieuw exemplaar verschijnt of dat de oude dame nog een keertje terugkeert op het strand. 

Wil je het allemaal zelf een keertje komen bewonderen en meemaken, dan heb ik bijna de hele maand juni nog voor je in de aanbieding. Welke periodes precies, zie je hier. De basisprijs is 135 euro per nacht, maar als je met minder dan vier personen komt of als je een week (of langer) boekt, kan ik wel een korting geven. Wil je al in mei komen? Dat is bespreekbaar, zeker als je voor minimaal een week boekt.

Het hoogseizoen (vanaf 5 juli tot 23 augustus) zitten we vol. De laatste week van augustus is nog wel beschikbaar. Voor september en oktober neem ik nog geen boekingen aan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.