Nee, dat bungelende chalet is niet ons huisje

Gepubliceerd op 17 december 2020 om 19:47

Is dat ons huisje dat daar zo schots en scheef staat? Nee, dat bungelende chalet is van de buurman. Het wordt een meter of tien verplaatst en is hier even 'geparkeerd'. 

Het zag er wel een beetje slordig uit, toen we gisteren weer eens een kijkje namen. Maar er gebeurt van alles op Duinzicht, dus er zit progressie in. Ze zijn vooral bezig bestaande chalets te verplaatsen; elders op het park worden al veel nieuwe huisjes neergezet.

Ook ons perceel wordt klaargemaakt voor de toekomst. De grote tegels zijn het fundament voor De Duinkam. Waar Jasmijn staat, komt de douche en Jonas zit net in (of buiten) de hoek van de woonkamer.

Op een ander deel van het park zijn de wegen de afgelopen tijd geasfalteerd. Je ziet er weinig van, want er ligt vooral blubber op het asfalt. Net als op ons deel van het park, waar de onverharde wegen nog zijn bedekt met rijplaten - en dus ook een dikke laag blubber. Het was een avontuurlijke wandeling naar onze plek! Vooral voor Jasmijn, want zij had nieuwe, hagelwitte sneakers aan...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.