Waar is de derde slaapkamer?

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 21:52

Nou, een flinke tegenvaller. Het chalet is geplaatst, maar... het is niet zoals mij beloofd was. Er ontbreekt namelijk een slaapkamer. Vergissinkje van de verkoper, maar wel met grote gevolgen. Ik wil namelijk per se drie slaapkamers.

Even snel omwisselen kan niet, ter plekke verbouwen blijkt ook geen optie. Het zag er even naar uit dat ik een jaar zou moeten wachten op een ander exemplaar, maar uiteindelijk kon de productieplanning iets worden aangepast zodat ik eind mei het juiste chalet kan krijgen. En dan moet de tuin nog worden aangelegd.

Alles bij elkaar zeker drie maanden vertraging, dus ik baal als een stekker. Toch ben ik met Jonas vandaag gaan kijken op Duinzicht, want ik wilde het chalet wel even van binnen zien. Zo kreeg ik toch een goede indruk van hoe het er straks uit gaat zien en hoe het huisje precies staat op het perceel, in de stralende winterzon. En daar werden we dan toch wel weer vrolijk van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.