Met een strandcabine ben je thuis op het strand

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 22:42

Het is gelukt om een strandcabine te bemachtigen pal naast de dichtstbijzijnde strandopgang! Het hele seizoen hebben we één van de witte hokjes die je hier op de foto ziet, vlak naast strandpaviljoen De Boomerang. En als gast van De Duinkam kun je die cabine erbij huren.

Dat is in de eerste plaats handig. Je hoeft niet steeds al je spullen mee te slepen en je kunt je er ongestoord omkleden. Bovendien liggen er een aantal dingen op je te wachten: twee ligstoelen, twee klapstoelen, een parasol, twee body boards, scheppen en ander strandspeelgoed. Als het regent of hard waait, kun je er lekker schuilen. Wil je gaan zwemmen of wandelen en wil je je kostbaarheden niet op het strand laten liggen? Leg ze in de cabine en doe de deur op slot.

Daarnaast is een strandcabine leuk. Kinderen kunnen heerlijk spelen in hun eigen huisje. Op minder mooie dagen kun je vanuit de cabine, door de openslaande deuren, alsnog van het strand genieten. En het is superromantisch om 's avonds in (of vlak voor) je cabine in de avondzon een wijntje te drinken terwijl je ziet hoe het strand leegloopt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.