Strandweer is een rekbaar begrip

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 23:37

Idealiter heb je in Zeeland natuurlijk zonnig weer, 25 graden en windkracht 2. Dat zijn de ideale omstandigheden voor een heerlijke, ontspannen stranddag. Helaas heb je in Nederland, en dus ook in Zeeland, niet altijd die optimale combinatie.

Maar ook als het plaatje wat minder perfect is, kun je je op het strand uitstekend vermaken. De afgelopen dagen hadden we bijvoorbeeld windkracht 6. Dat is te veel om met een handdoekje in het zand te gaan liggen (dan word je gezandstraald), maar je kunt er wel geweldig bij vliegeren! Op de foto zie je onze zoon Jonas met op de achtergrond de strandcabine (die met de ramen).

Zo'n strandcabine is in zulke omstandigheden trouwens ook een uitkomst. In het hokje kun je vaak in de zon, uit de wind zitten en heb je alsnog een heerlijke strandervaring.

Natuurlijk kan het ook regenen in Zeeland; dat heeft het de afgelopen dagen ook wel gedaan. Maar het gebeurt zelden dat een dag helemaal verregent. Vaak klaart het vanuit het zuidwesten weer op en heb je na een grauwe dag een prachtige zonnige avond. Trouwens: vandaag was de voorspelde regendag grotendeels zonnig!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.