Nu ook laatste week oktober beschikbaar (maar ik zou niet via Airbnb boeken)

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 15:56

Drie weken verhuur hebben we deze zomer achter de rug, drie keer zeer tevreden gasten gelukkig. En die tevredenheid was wederzijds: we hadden goed contact en de gasten hebben De Duinkam keurig achtergelaten.

Dat smaakt dus naar meer! Daarom hebben we besloten ook de laatste week van oktober te verhuren. Dat is de herfstvakantie voor de regio Zuid-Nederland. De week ervoor zitten we zelf in De Duinkam, vandaar. We zijn eind oktober iets flexibeler dan in de zomer. Dus als je op zondag wilt komen en zes nachten wilt blijven, kan dat ook. We rekenen het weektarief dan wel om naar een dagtarief. Het strandhokje is tegen die tijd niet meer beschikbaar.

De laatste week van de zomervakantie (die net is begonnen) hebben we helaas geen huurders kunnen vinden. Althans: nóg niet, want sinds gisteren staan we op Airbnb om een groter publiek te bereiken. Wie weet of dat iets oplevert. Overigens betaal je als huurder bij Airbnb wel een fors bedrag aan servicekosten, dus direct boeken is een stuk voordeliger. Hopelijk komen gebruikers van Airbnb op het idee om 'De Duinkam' even te googlen. Ik heb de naam van het huisje niet voor niets zeer prominent in de advertentie gezet.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.