"Alles is hier perfect. Een paradijs!"

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 14:47

Het verhuurseizoen is goed op gang gekomen. Vandaag is de derde huurder zeer tevreden en voldaan uit De Duinkam vertrokken. Komende week hebben we vrijgehouden om er zelf van te kunnen genieten en daarna komen er weer nieuwe huurders. We zijn dit jaar vooral populair bij Duitsers. Het lijkt erop dat Nederlanders massaal naar het buitenland gaan (ten onrechte uiteraard). Voor Duitsers geldt hetzelfde, alleen voor hen is Zeeland het buitenland (geheel terecht). We verwelkomen deze zomer slechts één Nederlandse familie.

De huurders tot nu toe zijn zeer enthousiast en hebben lovende reviews achtergelaten. "Alles is super chic in Scandi-design, van hoge kwaliteit, slim ingericht en absoluut schoon", zegt de één. De ander zegt: "De communicatie met verhuurder Christiaan is erg goed. Hij is zorgzaam en doet zijn best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken." De huurder die vandaag is vertrokken, appte me: "Alles is hier perfect. Een paradijs!" 

Ik moet zeggen dat het enthousiasme wederzijds is. Misschien moet ik het afkloppen, maar tot nu toe komen er alleen maar huurders die bijzonder vriendelijk en netjes zijn. Ook vorig jaar heb ik uitsluitend goede ervaringen gehad. "Huurders gedragen zich soms als beesten", waarschuwde een collega-verhuurder mij twee jaar geleden, maar daar heb ik gelukkig nog niets van gemerkt. Misschien heeft De Duinkam iets dat zulke fijne huurders aantrekt.

Of misschien ligt het aan het persoonlijke contact. Mensen die De Duinkam boeken, weten dat ze de geliefde vakantiewoning van een gezin huren. Voordat ze arriveren, kennen we elkaar al een beetje - zo voelt het in ieder geval. Dat schept een band en maakt het huren én verhuren voor iedereen extra aangenaam! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.