Op naar het volgende verhuurseizoen

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 12:07

Het verhuurseizoen zit erop! Gisteren zijn de laatste gasten vertrokken. Zij hadden als enigen helaas pech met het weer. Toen ik gisteravond in Zeeland kwam, was het nog steeds onstuimig. Maar dat leverde op het strand wel mooie plaatjes op! De laatste gasten waren gelukkig wel enthousiast over De Duinkam en het strandhokje. Zoals iedereen eigenlijk.

Ik mocht de afgelopen zomer ook de nodige persoonlijke complimenten in ontvangst nemen, omdat ik best zorgzaam schijn te zijn. “Ich habe so ein Engagement seitens des Vermieters bisher noch nicht erlebt”, schreef een huurder in de review op Google. Ja, mijn Duits is dit jaar met sprongen vooruit gegaan!

Het enthousiasme was overigens wederzijds, want ik heb stuk voor stuk prettige mensen mogen ontvangen met wie ik leuk contact had en die De Duinkam keurig hebben achtergelaten. In contacten met andere verhuurders hoor ik soms horrorverhalen, maar dat onheil is mij gelukkig bespaard gebleven (even afkloppen).

Het wordt nu tijd om naar volgend jaar te kijken. Binnenkort zal ik de tarieven voor 2023 bepalen en de boekingsagenda openstellen. Mijn huurders van dit jaar en vorig jaar krijgen daarover als eersten bericht, want ik weet dat er al belangstelling is.

En totdat het nieuwe verhuurseizoen in juni begint, gaan we zelf van De Duinkam genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.