Minder tekst, meer tips en feiten

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 18:07

Even een blog over deze website.

Deze week heb ik de boel eens onder handen genomen. In mijn enthousiasme had ik een kleine twee jaar geleden veel te lange lappen met tekst geschreven, met name bij 'de woning' en 'onze tips' (zie afbeelding). Tja, dat krijg je als je met schrijven je brood verdient. Maar voor wie gericht informatie zoekt op een website, werkt dat niet zo goed.

Geïnspireerd door een andere verhuurwebsite die ik tegenkwam heb ik m'n aanpak wat meer puntsgewijs gemaakt. Bij de woning vind je nu duidelijk opgesomd wat er allemaal aanwezig is. En bij onze tips zie je per categorie wat onze drie aanraders zijn. Verder is de pagina 'locatie' verdwenen. Ook daar stonden veel te veel woorden. De relevante kaartjes staan nu gewoon op de contactpagina.

Een Duitse versie van de website is er nog niet. Eerlijk gezegd weet ik niet goed hoe ik dat moet doen. De programmatuur van Jouwweb, die deze site host, biedt volgens mij geen optie voor tweetaligheid. Ik hoop maar dat mijn Duitse gasten zo slim zijn om in Google Chrome de vertaalfunctie te gebruiken.

Tot slot heb ik de tarievenpagina bijgewerkt. De prijzen blijven voor 2023 in grote lijnen gelijk. Dat mag ook wel eens, in een tijd waarin alles zo veel duurder wordt. Binnenkort stel ik de boekingskalender open en dan kan de voorpret voor volgend jaar beginnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.