't Hulletje is nog beschikbaar van 5 tot 12 augustus

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 15:32

De Duinkam is voor de zomer helemaal volgeboekt! De laatste boekingen voor korte periodes eind juni, begin juli zijn deze week binnengekomen. Fijn dat dat zo makkelijk gaat, mede dankzij Airbnb natuurlijk.

Geloof het of niet, maar sommige huurders hebben geen behoefte aan een strandhokje. Ik verhuur in die gevallen 't Hulletje apart. Alleen de week van 5 tot 12 augustus is nog beschikbaar, voor 120 euro.

Op de foto hiernaast zie je hoe geweldig de ligging is, vlak naast de strandopgang en het uitstekende strandpaviljoen de Botanist aan Zee. De foto is trouwens van vorig jaar; dit jaar is 't Hulletje één positie naar rechts geschoven. En ietsje meer naar voren, waardoor je nog steeds een weids uitzicht hebt. Als er een frisse noordenwind staat, zit je er heerlijk beschut in de zon.

Reactie plaatsen

Reacties

Timo-Peter Feeff
een jaar geleden

Heeft 't Hulletje de storm Poly overleefd?

Christiaan Bonebakker
een jaar geleden

Denk het wel! 't Hulletje heeft vele stormen overleefd. Het hokje is zwaar en waait dus niet zomaar weg. En de ruiten zijn verrassend sterk. Er zijn net nieuwe huurders en ik heb geen klachten gehoord, dus ik denk dat het goed is gegaan ;-)