Nieuwe dingen in het nieuwe jaar

Gepubliceerd op 13 januari 2024 om 15:01

Terwijl de stormachtige wind het zand alle kanten op blies (zie foto) zijn we een nieuw jaar begonnen. Hierbij uiteraard nog de beste wensen! Een nieuw jaar betekent ook de voorbereidingen op een nieuw verhuurseizoen. De eerste boekingen voor de zomer zijn al binnen. Sterker nog: we hebben alleen nog plek in juni, begin juli en vanaf 24 augustus.

 

Van het vakantiepark mogen we niet meer via Airbnb en andere bemiddelaars verhuren, dat is heel jammer. Dat betekent dat we meer moeite moeten doen om huurders te vinden. Maar gelukkig blijven er voldoende kanalen over. Bovendien zijn er al genoeg huurders die De Duinkam kennen en graag een keertje terugkomen!

 

Bij De Duinkam zelf verandert er niet zoveel. We hebben sinds het najaar een oprit met steentjes in plaats van schelpen, dat is vooralsnog het enige. Op het strand verandert er wel wat. De komende weken zal de gemeente de 'luie' strandtrap op de foto vervangen door een iets steilere trap met plateaus. Geen overbodige luxe, want de huidige trap valt bijna uit elkaar.

 

Mogelijk wordt ons strandhokje, 't Hulletje, ook vervangen. De oude dame dateert vermoedelijk uit 1952 en is ieder jaar steeds moeilijker weer in elkaar te zetten. De eigenaar, van wie we het hokje huren, moet nog laten weten wat hij dit jaar van plan is. Hij heeft al wel aangekondigd dat een eventueel nieuw hokje in ieder geval weer ramen heeft!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.