Met zo'n gezellige cabine heb je bijna geen vakantiehuis meer nodig

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 21:46

Nadat ik vorige week de eerste spullen had geïnstalleerd ben ik afgelopen zondag met het hele gezin naar Zeeland gegaan om de strandcabine verder aan te kleden en feestelijk in gebruik te nemen. De kinderen mochten een mooie vlieger uitzoeken, die ik mooi kon opbergen op de waslijnen die ik heb gespannen. 

We hebben geluncht, geborreld en ge-afhaal-dineerd op het strand. Hoewel het maar 11 graden was, zaten we heerlijk in de zon en uit de wind. We hadden ons windscherm niet eens nodig. Zeg nou zelf: met zo'n fijn strandhokje heb je bijna geen echt vakantiehuis meer nodig!

Aan de muur hangt trouwens een naambord van 't Hulletje. Dat hing vroeger bij de voordeur van mijn ouderlijk huis in Bussum. Traditiegetrouw noemen sommige Bonebakkers hun huis Den Hull, maar mijn ouders vonden dat in hun jonge jaren toch iets te deftig. Daarom maakten ze er 't Hulletje van. Het naambordje hangt nu als eerbetoon in de strandcabine.

Voor 75 euro per week extra huur je de strandcabine bij De Duinkam.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.