Voet aan de grond op Zeeuwse bodem

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 16:31

Terwijl de productie van het chalet nog moet beginnen, heb ik alvast m'n eerste plek in Zeeland bemachtigd: een strandcabine. Met een beetje geluk kwam ik een kleine verhuurder op het spoor die nog wat beschikbaar had. Ik mocht zelfs kiezen!

Om een weloverwogen keuze te maken ben ik vanochtend vroeg (want later op de dag moest ik nog werken) naar Zeeland gereden om de opties te bekijken. Ik heb voor de meest charmante optie gekozen: een cabine met ramen in de deuren. Zodat je ook met slecht weer een wijntje op het strand kunt drinken met zeezicht.

Eigenlijk is zo'n strandcabine vooral jeugdsentiment. Vroeger in Domburg huurden mijn ouders er ook altijd eentje. Maar er is zeker ook een praktische reden om nu een cabine te willen hebben: De Duinkam ligt op loopafstand van het strand, maar met zware tassen, klapstoelen en een windscherm wordt die loopafstand toch wel een heel eind!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.