Nieuwe tegenslag: nog een maand vertraging

Gepubliceerd op 28 mei 2021 om 08:34

Een dikke tegenvaller: de levering van het chalet laat nog zeker een maand op zich wachten. De fabrikant kampt met een achterstand en heeft helaas nu pas, een week voor de geplande levering, laten weten dat ik nog zeker vier weken geduld moet hebben.

Dat betekent dat ik mijn eerste huurders heb moeten afzeggen, dat ik in juni voor niets vrij heb gevraagd op mijn werk en dat de aangeschafte meubels voorlopig nog geparkeerd blijven staan in ons huis en dat van mijn schoonmoeder. En dat het 'verkeerde' chalet, waarmee de ellende in januari begon, voorlopig nog de status quo op mijn plek blijft symboliseren (zie foto).

Ik heb nog een sprankje hoop dat alles vóór de zomervakantie goedkomt, al is het op de valreep. Dan valt onze eigen vakantie tenminste niet in het water en kunnen we misschien ook nog een paar huurders ontvangen. Maar het is allemaal hoogst onzeker helaas.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.