Toch nog verhuur in het najaar

Gepubliceerd op 21 september 2023 om 16:49

Een toegift kun je het noemen: we gaan nog even door met de verhuur. Ik was het eigenlijk niet van plan, vandaar mijn terugblik op het afgelopen huurseizoen. Maar aangezien we de komende weken zelf maar weinig in Zeeland kunnen zijn, heb ik besloten de boekingskalender toch maar weer open te stellen. Deze keer met een minimumverblijf van twee nachten, want het najaar is vooral een periode voor korte tripjes.

De eerste boekingen zijn inmiddels binnen en ik verwacht er nog wel een aantal te krijgen. Het komend weekend is nog vrij. Ik hoop dat zich daarvoor ook nog iemand meldt, want het zou zonde zijn als De Duinkam dan leegstaat. Over de prijs valt zeker te praten.

Kijk hier welke periodes verder nog beschikbaar zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.